Nyheder

Læs vores seneste nyheder her

Her kan du læse vores nyheder og seneste nyt fra AB Electric. Vores nyheder er vigtige at inddrage, da de er med til at danne et overblik over hvordan vi håndtere og løser vores udfordringer samt hvordan vi griber vores muligheder. Derudover er vores nyheder også en platform for vores medarbejder, som kan følge med i hvad der sker i virksomheden.

Fokus på AB Electric

Du kan også læse mere om vores forskellige aktiviteter, som vi afholder i AB Electric. Dette er alt fra kurser, seminar og events til sociale arrangementer for vores medarbejder. Samtidig kan du læse mere om vores forskellige afdelinger – Automation, Industri og El- installation. Her fortæller vi mere om hvordan vi tackler udfordringerne og hvordan vi griber mulighederne samt hvordan vi skaber de bedste løsninger for vores kunder.

Du kan se og læse mere på vores sociale medier: Facebook, Instagram og Linked-in.

SENESTE NYT FRA AB ELECTRIC

COGNEX Event – Nov. 2023

Personale event – Sept. 2023

Besøg af Klauke – 10/10 2023

ESG – rapporten er klar!

Robotbrag 2023

Problemfri optimering

Bæredygtighed

Sundhed på arbejdspladsen

Spildevand er ikke helt spild

Hvem er AB Electric?

AB Electric har eksisteret siden 1980. Vi startede i Bjert i en lille forretning, som har til dagen i dag vokset sig til en stor virksomhed på det nationale marked. Vi er beliggende i Kolding og har omkring 70 ansatte i virksomheden. AB Electric er gået fra at være en autoriseret el-installatør til at være en topmoderne virksomhed inden for både el- og automation. Vi går op i at være den ansvarlige partner, der skaber tryghed og værdi gennem viden. Du kan læse mere om os her.