Samarbejdspartnere

Vi har en række gode samarbejdspartnere, som hver især står for de samme gode værdier som AB Electric

Gode samarbejdspartnere er vigtige for vores virksomhed og vores projekter. De bidrager med viden, erfaringer, ressourcer og netværk, som gør en forskel for at nå vores mål og resultater.

Vores partners produkter og løsninger udmærker sig ved høj kvalitet og pålidelighed, ligesom der er fokus på gode løsninger og service. De er alle specialister inden for deres område. De har mange års erfaring i at rådgive kunder, samt at udføre og implementere komplette løsninger der kan skabe værdi for os og vores kunder.

Et godt partnerskab er med til at skabe værdi, innovation og succes for vores virksomheds fremtidig udvikling. Sammen med vores samarbejdspartnere tror vi på, at vi opnår større læring og udvikler et tættere og længerevarende relation.

VI ER DEN ANSVARLIGE PARTNER

Vi yder vores bedste for at være værdiskabende i samarbejdet inden for automation, el, service og energiteknik. Vores evner om at skabe og rådgive om den bedste løsning, kommer fra at vi hele tiden forsøger at udvikle vores kompetencer og erfaringer.

AB Electric gør meget ud af at være en attraktiv samarbejdspartner, der tager hånd om produkterne og målet om at levere et ordentligt produkt til vores kunder. Vores medarbejder er opdateret i forbindelse med den nyeste teknologi og har muligheden at videreuddanne sig under AB Akademi. AB Electric er en partner, som ønsker at skabe tryghed og tillid blandt kollegaer, samarbejdspartner og kunder. For at en relation skal vare mellem disse, kræver det at vi har tillid, respekt og er ordentlige. Mere om dette kan du læse lige her.