Faciliteter

Vi råder over topmoderne møde- og konference faciliteter

AB Electric råder over topmoderne møde- og konference faciliteter. Disse stiller vi gerne til rådighed for vores samarbejdspartnere og kunder. På vores værksted er der mulighed for at afholde praktiske kurser, og demonstrere forskellige applikationer i forbindelse med leverandørmesser og lignende.

Samtidig er det lækre faciliteter til vores ansatte, der har sin daglige gang på kontoret. Lækre spise arealer og mulighed for lidt bevægelse med et bordtennis, som bliver udskiftet en gang i mellem med et icehockey bord. Vores faciliteter er med til at sikre gode og trygge områder for kommunikation blandt medarbejderne. Dette inkluderer både organisatorisk kommunikation og daglige kommunikation mellem ansatte og samarbejdspartner.

Vores medarbejders kontor områder er designet moderne og med det rigtige lysfald, så det er tilegnet deres arbejde.

AB Electric faciliteter bliver bl.a. brugt til de kommende seminar og event, som der bliver afholdt her i huset. Læs mere om disse, ved at følge linket her.

Alt dette er skabt på baggrund af at skabe gode, produktive og harmoniske arbejdsforhold, der skaber værdi for vores virksomhed.

En arbejdsplads med frihed til ansvar og udvikling i højsædet

Hos AB Electric gør vi meget ud af at være er en attraktiv arbejdsplads, der tager hånd om alle medarbejdere. Det gør vi ved at tilbyde udvikling, udfordringer, frihed og ansvar til alle vores medarbejdere – hvoraf flere har været med i mange år og nogle helt fra starten! Det er vi naturligvis meget stolte af. AB Electric er en social arbejdsplads med en uformel og afslappende stemning.