Industri

Vi løser enhver opgave i totalentrepriser eller som underleverandør i industri

Vi er specialister inden for følgende installationsopgaver i industrien:

Maskininstallation

Vi er på hjemmebane, når det handler om installation af maskinanlæg og sætter en dyd i at levere kvalitetsløsninger, der lever op til alle kundens ønsker. Vi leverer til både store og små anlæg i hele verden.

Service og fejlfinding

Service og fejlfinding er processer, som sikre optimal og effektiv drift af maskiner og udstyr. De udføres af kvalificerede og autorisede teknikere, som kan forebygge, løse og rapportere problemer. Processerne giver fordele, såsom øget produktivitet, mindre spild, højere kundetilfredshed og bedre konkurrenceevne.

Flytning af maskinanlæg

Flytning af maskinanlæg i industrien er en kompleks og krævende proces. Vi tilbyder at stå for planlægningen, koordineringen, sikkerheden og kvaliteten.

Ved flytning af maskinanlæg kan det bidrage til optimeret produktionskapacitet og effektivitet. Samtidig bidrager det til reduktion af omkostninger og vedligeholdelsesbehov.

Det er også med til at forbedre arbejdsmiljøet og sikkerhed for brugerne af maskinanlægget.

Fast vedligeholdelse

AB Electric tilbyder fast vedligeholdelse ved maskinanlægget, for at sikre produktionsudstyret funktion og undgåelse af nedbrud eller fejl. Vi udfører regelmæssige inspektioner, rengøring, smøring, justering og udskiftning af slidte dele på jeres maskiner og anlæg.

Vi bidrager til at øge jeres produktivitet, kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed i produktion.

Driftoptimering

Vi tilbyder energioptimering af maskiner og anlæg, samt kan vi installere, teste og yde service på solcelleanlæg. Derudover hjælper vi gerne med at installere varmepumper og tilbyder service til dette efterfølgende. For at optimere din drift mest muligt tilbyder vi også at minimere energiforbruget på dit ventilationsanlæg, ved at udskifte de gamle motorer med nye varmegenvindinger.

Vi står klar med assistance, råd og vejledning til din næste installationsopgave i industri

Du kan læse mere om AB Electric her.

Kontakt Casper for et tilbud eller en uforpligtende snak om hvilke løsninger, der kan fungere for din virksomhed.