Cognex vision

Emnegenkendelse og kvalitetssikring med high-end vision løsninger

Automationsteknologi er et område, hvor der automatiseres maskiner og processer ved hjælp af automations- og robotteknologi. Vision systemer kombineret med automationsteknologi spiller en afgørende rolle i automatisering branchen i forbindelse med at skabe mere effektive og automatiserede processer. Dette betyder at vi står klar til at optimere jeres processer mere effektiv og sørger for at de mindske risikoen ved fejl.

Kontakt os gerne for assistance, råd og vejledning til dit næste vision projekt. Hos AB Electric er vi specialister inden for alle former for vision løsninger:

2D vision

Cognex In-Sight® 2D maskinsynssystemer er uovertrufne i deres evne til at inspicere, identificere og guide dele. Disse selvstændige visionsystemer i industriel kvalitet kombinerer et bibliotek af avancerede visionværktøjer med højhastighedsbilledoptagelse og -behandling. Et bredt udvalg af modeller, inklusive linjescanning og farvesystemer, opfylder de fleste pris- og ydeevnekrav.

3D Vision

Uanset om du udfører en enkelt profilmåling eller scanner en hel overflade i 3D, har Cognex de mest kraftfulde og robuste 3D maskinsynsværktøjer. Producenter i alle industrier stoler på, at Cognex-teknologien leverer høj nøjagtige overflademålinger, der går ud over mulighederne for 2D-maskinsynsteknologi.

Deep Learning

Innovativ deep learning-software løser komplekse inspektionsapplikationer.
VisionPro Deep Learning er klassens bedste deep learning-baserede billedanalysesoftware designet til fabriksautomatisering.

Komplekse applikationer

Deep Learning løser komplekse applikationer, der er for udfordrende for traditionelle vision systemer. Samtidig med at den giver en konsistens og hastighed, der ikke er mulig med menneskelig inspektion

"Stregkoder"

Cognex DataMan- og MX-serien af industrielle, billedbaserede stregkodelæsere afkoder 1D- og 2D-koder, fra trykte etiketter til de sværeste at læse DPM-koder (Direct Part Mark) og leverer brancheførende læsehastigheder. Cognex stregkodelæsere kan hjælpe med at reducere omkostningerne, øge gennemløbet og kontrollere sporbarheden.

Vision Software

Cognex vision software giver adgang til branchens førende vision værktøjer i et format designet til ethvert udviklingsbehov. Alle applikationer drager fordel af Cognex’ bredbaserede værktøjssæt i industriel kvalitet. Vælg mellem en programmatisk eller grafisk grænseflade for at få branchens mest robuste værktøjsbibliotek.

Projektering

Da mange visionopgaver og -projekter kan være komplekse. Vi tilbyder at lave et forprojekt på en hver opgave. Så muligheder og begrænsninger ved de forskellige løsninger altid er kendt, inden et “fuld-skala” projekt igangsættes.

Vi står også gerne for hele projekthåndteringen – fra idé til færdig løsning.

Vision Lab

Vi tilbyder vores kunder og samarbejdspartnere, et vel udstyret Vision laboratorie. Her kan idéer og løsninger afprøves i et fuldt integreret testmiljø.

Integration

Vores tekniske kompetencer spænder over et bredt område af forskellige automationssystemer. Vi er derfor i stand til at integrere Vision systemer og løsninger i enhver eksisterende softwareplatform.

Cognex er en global virksomhed, der levere visionsystemer, visionsoftware, vision sensorer og overflade kontrolsystemer.

COGNEX

Cognex er en global virksomhed, der leverer vision systemer, vision software, vision sensorer og overflade kontrolsystemer, der anvendes i produktion. Cognex hjælper virksomheder med at forbedre produktkvaliteten, fjerne produktionsfejl, og medfører lavere produktionsomkostninger.

COGNEX  X AB ELECTRIC

AB Electric leverer, sammen med Cognex, vision tekniske løsninger til industrien. Sammen anses vi får at være en autoriseret systemintegrator. Det betyder at vi sammen kan tilbyde vores kunder komplette løsninger med deres produkter, såsom vision systemer, ID-læsere og overflade kontrolsystemer.

AB Electric er COGNEX PSI Partner, som betyder at vi er specialister i at samle komponentdelssystemer til helhed og sikre at disse delsystemer fungere sammen. I praksis kendes det som systemintegration. Systemintegration har mange fordele, såsom at spare tid, øge fleksibilitet, forbedre ydeevne og reducere omkostninger. Det kan løse problemer med automatisering, datakvalitet og koordination mellem forskellige systemer.

Ligeledes er vi Cognex LPI partner, som betyder at vi skaber logistiske løsninger til andre virksomheder, som har behov for at optimere deres forsyningskæde. AB Electric tilbyder derfor rådgivning, analyser og innovation i forskellige logistiske aktiviteter for at skabe værdi for vores kunder.

COGNEX partner
AB Electric er den ansvarlige partner, der skaber værdi og tryghed gennem viden.

Vi står klar med assistance, råd og vejledning til dit næste Vision projekt.

Vi skaber en løsning, som er tilpasset jeres behov og optimere jeres processer. For hos os, er I i fokus.

Kontakt Kasper for et professionelt tilbud eller en uforpligtende snak om hvilke løsninger, der kan fungere for din eller jeres virksomhed.