AUTOMATIONSLØSNINGER, DER PASSER TIL DINE BEHOV

KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER FÅ ET TILBUD, DER PASSER TIL DIN VIRKSOMHED

Modal Title

Clean 

 

HOS AB ELECTRIC ER VI SPECIALISTER INDEN FOR FØLGENDE AUTOMATIONSLØSNINGER:

STYRETAVLER

Vi leverer brugervenlige styretavler, der specialbygges efter dine behov. Alle tavler bygges på vores værksted i Kolding og leveres til kunder i hele verden.

PLC SYSTEMER

Vores ingeniører er eksperter i programmering, fejlfinding og konfiguration af PLC systemer fra Siemens & Allen Bradley/Rockwell.

SERVO DREV

Vi konfigurerer, servicerer og udskifter styringer til servo drev, motorer og gear og har stor erfaring med systemer fra Lenze og Allen Bradley/Rockwell.

FREKVENSOMFORM

Vi installerer og programmerer frekvensomformere af alle fabrikater til motorstyring. Hvad end du ønsker en frekvensomformer fra Lenze, Danfoss, Allen Bradley eller andre, så leverer vi.

SCADA & HMI SYSTEMER

Vi hjælper med design, konfiguration, programmering og idriftsættelse af SCADA & HMI og har over 400 systemer kørende på anlæg i hele verden.

ROBOTANLÆG

Vi leverer dimensionering, konfiguration og installation af robotanlæg og har bl.a. udviklet løsninger inden for pallehåndtering, pakkelinjer og værktøjshåndtering.

PROCESOPTIMERING

Vores stab af softwareingeniører har utroligt stor erfaring i programmering, vedligehold, fejlfinding og optimering af procesanlæg, og vi kan derfor hjælpe gennem hele processen, når din produktion skal effektiviseres.

INDUSTRIELLE NETVÆRK

Vi har været med helt fra starten og har derfor stor erfaring med at etablere netværk i industrien til kommunikation mellem procesanlæg og eksempelvis ERP-systemer og andre produktionsnetværk.

HØJTEKNOLOGISKE STYRINGER

Hos os kan du få det udstyr, du har brug for til at styre og regulere dine maskiner til de optimale forhold. Vi har kun højteknologiske, automatiserede løsninger, der gør styring nemmere end nogensinde før.

VI ER DIN LOKALE HONEYWELL DISTRIBUTØR OG ROCKWELL LEVERANDØR

Vi står klar med assistance, råd og vejledning til dit næste automationsprojekt.

frank medejer

Frank Jørgensen

Afdelingschef Automation

Kontakt Frank for et tilbud eller en uforpligtende snak om hvilke løsninger, der kan fungere for din virksomhed.

E-mail: frj@ab-electric.dk

Mobil: (+45) 29 38 16 77