Sponsorater

AB Electric og sponsorater

AB Electric støtter gerne lokallivet og forskellige gode formål med små og store sponsorater. Så selvom at vi arbejder globalt, så støtter vi lokalt og derfor har vi en række sponsorater i forskellige lokale sportsklubber og støtter lokale begivenheder i de områder vi primært befinder os i.

En støtte til lokalsamfundet er med til at hjælpe gode initiativer, og en sund vej til at gøre en forskel sammen med vores medarbejder.

Vi modtager mange ansøgninger hvert år, men vi har desværre ikke mulighed for at imødekomme dem alle. Vi har valgt 2 årlige ansøgningsrunder med deadline den 1. februar og den 1. september. Ca. 2 uger efter fristerne sender vi besked til alle ansøgere. Hvis du får et afslag, er du meget velkommen til at prøve igen.

Til gengæld for støtten, må I meget gerne sende os et foto, der fortæller om sponsoratet og som vi må bruge på vores sociale medier – det kan sendes til post@ab-electric.dk

Her finder du de organisationer og klubber vi sponsorere

Vi har gennem årene været stolte sponsor for de ned stående klubber og organisationer. (og forhåbentligt mange flere år endnu) Vi har formået at opbygge tætte og langvarige relationer. Du kan finde billeder på vores sociale medier (Facebook og instagram)

Vil du vide mere om AB Electric, kan du læse mere her.