Om os

Autoriseret el-installatør med masser af erfaring

AB Electric A/S er en autoriseret el-installatør beliggende i Kolding. Firmaet blev stiftet i 1980 og beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere. Med produktudvikling og avanceret teknologi som nøgleord har AB Electric udviklet sig fra at være et traditionelt el-installationsfirma til nu at være en topmoderne virksomhed indenfor både el- og automation. Kundekredsen omfatter privat- og erhvervskunder i både ind- og udland.

Vi har en stor viden og stærke kompetencer indenfor specialudviklede produkter og løsninger, og vi arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder. Derfor går vi meget op i at kunne tilbyde en pålidelig service, hvor kundens behov altid er vores førsteprioritet. På vores tavleværksted producerer AB Electric A/S desuden styre- og fordelingstavler til de af vores kunder, som gerne vil have høj kvalitet, der produceres lokalt.

Vores vision

Vi vil skabe værdi for vores kunder i alt, hvad vi gør! Vi er til for at hjælpe vores kunder, store som små, private som erhverv. Derfor stræber vi efter at blive de bedste til dét, vi gør og ikke mindst at yde den bedst mulige service hver eneste dag.

Denne stræben har vi formuleret som følgende vision:

Vi vil være de mest værdiskabende for kunder inden for automation, el, service og energiteknik!

Vi lever af langvarige kunderelationer, hvoraf flere har handlet med os siden begyndelsen i 1980. Derfor mener vi, at det er vigtigt, at vi skaber værdi hver dag i samarbejde med vores kunder. Det er en ambitiøs vision, der forpligter os til altid at yde vores bedste.

Vi glæder os til at kunne skabe værdi for dig!

Vores mission

Den mission, der skal føre os tættere på at opnå vores ambitiøse vision er egentlig ret enkel og lyder:

Vi vil med fokus på kundens forretning hjælpe til en bedre bundlinje ved at levere løsninger, som skaber tryghed, giver merværdi og øger kundens konkurrenceevne

Det betyder, at vi vil arbejde for at sikre vores kunders drift, både i form af mindre nedetid men også ved hele tiden at optimere og forbedre processer og metoder. Hermed sikrer vi vores kunders konkurrenceevne på bedst mulig måde inden for de områder, hvor vi er specialister.

Værdier hos AB Electric

Tillid

Vi har tillid til:

  • Vi alle gør vores bedste hver dag
  • Opgaverne, der stilles, bliver løst inden for de rammer, der er givet
  • Vi agerer altid som gode repræsentanter for vores kollegaer og firmaet

Vi værner om den tillid vores kunder giver os, til at finde den bedste og mest fordelagtige løsning for den enkelte kunde.

Respekt

Vi respekterer vores kunders værdier, tid og penge.

Ingen funktion i AB Electric er vigtigere end andres! Vi er et team og respekterer alle vores kollegaer, deres opgaver og funktioner.

Vi respekterer andre folks holdninger og forskelligheder.

Ordentlighed

Vi har ingen ambitioner om at være størst eller billigst – men de bedste – det skal kunne ses på vores håndværk!

Vi er repræsentative i vores påklædning og væremåde.

Vi behandler alle ligeværdigt.

En arbejdsplads med frihed til ansvar og udvikling i højsædet

Hos AB Electric gør vi meget ud af at være er en attraktiv arbejdsplads, der tager hånd om alle medarbejdere. Det gør vi ved at tilbyde udvikling, udfordringer, frihed og ansvar til alle vores medarbejdere – hvoraf flere har været med i mange år og nogle helt fra starten! Det er vi naturligvis meget stolte af. AB Electric er en social arbejdsplads med en uformel og afslappende stemning.