Om os

Autoriseret el-installatør med masser af erfaring

AB Electric A/S er en autoriseret el-installatør beliggende i Kolding. Firmaet blev stiftet i 1980 og beskæftiger i dag ca. 60 medarbejdere. Med produktudvikling og avanceret teknologi som nøgleord har AB Electric udviklet sig fra at være et traditionelt el-installationsfirma til nu at være en topmoderne virksomhed indenfor både el- og automation. Kundekredsen omfatter privat- og erhvervskunder i både ind- og udland.

Vi har en stor viden og stærke kompetencer indenfor specialudviklede produkter og løsninger, og vi arbejder hver dag på at skabe værdi for vores kunder. Derfor går vi meget op i at kunne tilbyde en pålidelig service, hvor kundens behov altid er vores førsteprioritet. På vores tavleværksted producerer AB Electric A/S desuden styre- og fordelingstavler til de af vores kunder, som gerne vil have høj kvalitet, der produceres lokalt.

TILLID

 

Vi har tillid til at vi alle gør deres bedste hver dag, og at vores medarbejdere agerer som gode repræsentanter for vores kollegaer og firmaet.

Vi har tillid til at vores medarbejders evner til både at rådgive vores kunder og til at levere de bedste løsninger til vores kunder.

Tillid er fundamentet i vores virksomhed. AB Electric har tillid til sine medarbejder.

RESPEKT

AB Electric respekterer vores kunders værdier, tid og penge.

Ingen i AB Electric er vigtigere and andre! Vi er et team, som respekterer alle vores kollegaer, deres opgaver og funktioner. Vi tror på, at vi sammen kan skabe løsninger på et højere niveau, til gavn for vores kunder og vores virksomhed.

Hos AB Electric tvivler vi ikke på, at bedste løsninger skabes gennem ordentlige relationer, hvor mennesker med nysgerrighed og innovativ tankegang leverer solide resultater.

Respekt er en del af vores fundament. I AB Electric bliver alle respekteret uanset finktion

ORDENTLIGHED

Vi har ingen ambitioner om at være størst eller billigt – men de bedste. Dét vi gør, gør vi ved at være den ansvarlige partner, der skaber værdi og tryghed gennem vores viden. Dette ses bl.a. på vores håndværk, og løsninger.

AB Electrics medarbejder er altid repræsentative i deres påklædning og væremåde – vi respekterer hinanden uanset funktion og behandler hinanden ligeværdigt.

Vi levere “god nattesøvn” til vores kunder, gennem åben og ærlig dialog og ordentlige løsninger.

Ordentlighed er en del af vores fundament. AB Electric går op i at vores medarbejder er velpåklædte også i deres væremåde.

Tryghed og relationer

Vi gør meget ud at være en virksomhed, som skaber tryghed for vores kunder i alt hvad vi foretager os. Det gør vi ved at være de bedste til det, vi gør og ikke mindst yde den bedste service hver dag.

Vi har eksisteret siden 1980 og har siden da formået at skabe gode og nære relationer til kunder, som stadig er med os dagen i dag. Sammen med vores samarbejdspartner søger vi for at være opdateret på den nyeste teknologi, så vi kan skabe unikke og gode løsninger, som er tilpasset til vores kunders behov. Du kan læse mere om vores samarbejdspartner ved at følge dette link.

En arbejdsplads med frihed til ansvar og udvikling i højsædet

Hos AB Electric gør vi meget ud af at være er en attraktiv arbejdsplads, der tager hånd om alle medarbejdere. Det gør vi ved at tilbyde udvikling, udfordringer, frihed og ansvar til alle vores medarbejdere – hvoraf flere har været med i rigtig mange år! Det er vi naturligvis meget stolte af. AB Electric er en social arbejdsplads med en uformel og afslappende stemning.