AB akademi

Uddannelse kan åbne døre til nye muligheder, udfordringer og oplevelser.

Som noget helt nyt har AB Electric skabt et samlingspunkt for innovation og udvikling – et sted, hvor vi og vores partnere kan dele vores viden med dig.

AB Akademi er vigtig, fordi det giver mulighed for vores medarbejder at tilegne sig nye viden, færdigheder og kompetencer, der vil gavne vores kunder og virksomhedens udvikling. Ved at gøre brug af vores AB Akademi vil du kunne udvikle personlige og faglige kompetencer. Disse vil skabe mulighed for at biddrage med kreative og innovative problemløsninger.

Her under kan du bl.a. se mere om de seminar, kurser og events vi afholder for at kunne dele vores viden med dig. Vores arrangementer berører forskellige emner inden for automation, vision systemer, servoteknik og el-installation til hele Danmark.

HOS AB AKADEMI TILBYDER VI

Fokus på udvikling

Hos AB Electric gør vi meget for at være en attraktiv arbejdsplads, der tager hånd om alle vores ansatte. Det gør vi ved at tilbyde udvikling, udfordringer, frihed og ansvar til alle vores medarbejder. Vores medarbejder opdateret på den nyeste teknologi, produkter og fremgangsmåder.

Derfor har vi udarbejdet to AB akademi brochure, som er opdelt i Industri/Automation og El-installation/Grøn elektriker. Disse er inddelt i forskellige uddannelses programmer, så den enkelte medarbejder har mulighed for at tilrettelægge uddannelsesplanen efter eget ønske i samarbejde med deres afdelingsleder.

Industri og Automation har fokus på at emner såsom; fejlfinding, PLC, Pneumatiske anlæg, Ventilation, HDMI, SCADA.

El-installation og Grøn elektriker handler om forskellige emner såsom: Lysberegninger, Smarthome, ABA, Solceller, Varmepumper og ladestander. Herunder er der uddannelsesområder, som ikke er betinget af en grundlæggende EL- uddannelse.

Innovation og udvikling

Som noget nyt har AB Electric skabt et samlingspunkt for innovation og udvikling – et sted, hvor vi og vores partner kan dele vores viden med dig.

Vi gør meget ud af at dele vores kompetencer, samt udvikle disse inden for de rette områder.

Til vores medarbejder

Her kan du læse mere om, hvilke områder vi kan skræddersy en uddannelsesplan, der er tilpasset dit behov.

Vil du være en del af AB Electric?

Vi søger hele tiden nye folk til vores teams hos AB Electric. Sammen tror vi på at de bedste løsninger skabes gennem ordentlige relationer, hvor mennesker med nysgerrighed og innovativ tankegang leverer solide resultater. For hos AB Electric har vi ikke nogen ambition om at være størst eller billigst – men de bedste. Dette kræver at vi har de bedste folk, der skaber værdi og tryghed gennem deres viden og samtidig respektere at vi er et team samt at ingens funktion i AB Electric er vigtigere end andres.

Du kan læse mere om, hvilke aktuelle ledige stillinger ved at følge dette link.