El-installation

Vi løser enhver installation opgave i totalentrepriser eller som underleverandør

Vi er specialister inden for følgende installationsopgaver i industrien og i privaten:

Bygnings-installationer

Vi udfører installationer ved byggeri for både private, erhverv og i det offentlige. Hvad end projektet står på ombygning, udvidelser eller nybygning, så er vi klar til at hjælpe med alle el-installationer.

Belysningsanlæg

Vi er altid klar til at rykke ud når der bl.a. skal udskiftes lysrør i hallen. Det gælder også når installationer skal udvides eller energioptimeres.

Vi har desuden udviklet vores eget intelligente lysstyringssystem, der gør det nemt at regulere lys-niveauet i forhold til forskellige brugere og behov.

Intelligent installation

Vi installerer komplette intelligente el-løsninger. Der har til formål at samle styring og kontrol af funktioner som lys, varme, solafskærmning og alarmer i ét enkelt og brugervenligt installation system. Fremtidssikre løsninger, der gør hverdagen lettere og sikrer et komfortabelt inde miljø.

Videoovervågning

Vi leverer og installerer brugervenlig videoovervågning til bl.a. boliger, lagre, parkeringspladser og tekniske installationer. Systemerne sammensættes så de passer præcist til de konkrete opgaver og leveres som komplette løsninger.

Din Elmand

Din Elmand beskæftiger sig med vores kunder i privaten. Her er vores medarbejder håndplukkede, veluddannede og topmotiverede. De er din elektriker i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn. Din Elmand tilbyder hjælp i alle døgnets timer. Du kan læse mere om Din Elmand her.

Vi står klar med assistance, råd og vejledning til din næste installationsopgave

Kontakt Lars for et tilbud eller en uforpligtende snak om hvilke løsninger, der kan fungere for din virksomhed.