El-installation

Vi løser enhver opgave i totalentrepriser eller som underleverandør

Vi er specialister inden for følgende installationsopgaver i industrien:

Maskininstallation

Vi er på hjemmebane, når det handler om installation af maskinanlæg og sætter en dyd i at levere kvalitetsløsninger, der lever op til alle kundens ønsker. Vi leverer til både store og små anlæg i hele verden.

Bygnings-installationer

Vi udfører installationer ved byggeri for både private, erhverv og i det offentlige. Hvad end projektet står på ombygning, udvidelser eller nybygning, så er vi klar til at hjælpe med alle el-installationer.

Belysningsanlæg

Vi er altid klar til at rykke ud når der bl.a. skal udskiftes lysrør i hallen og når installationer skal udvides eller energioptimeres.

Vi har desuden udviklet vores eget intelligente lysstyringssystem, der gør det nemt at regulere lys-niveauet i forhold til forskellige brugere og behov.

Intelligente installationer

Vi installerer komplette intelligente el-løsninger, der samler styring og kontrol af funktioner som lys, varme, solafskærmning og alarmer i ét enkelt og brugervenligt system. Fremtidssikre løsninger, der gør hverdagen lettere og sikrer et komfortabelt indemiljø.

Videoovervågning

Vi leverer og installerer brugervenlig videoovervågning til bl.a. boliger, lagre, parkeringspladser og tekniske installationer. Systemerne sammensættes så de passer præcist til de konkrete opgaver og leveres som komplette løsninger.

Vi står klar med assistance, råd og vejledning til din næste installationsopgave

Kontakt Lars for et tilbud eller en uforpligtende snak om hvilke løsninger, der kan fungere for din virksomhed.