Leverandører

AB Electrics tætte samarbejde med leverandører og samarbejdspartner.

AB Electric er en virksomhed, der har fokus på at levere optimale tekniske løsninger til industrien i Danmark og udlandet. Vi har over 40 års erfaring inden for el-installation, automation, vision, systemer og servoteknik. AB Electric har gennem årene opbygget et stærkt netværk af leverandører og samarbejdspartner, der bidrager til at skabe vækst og tryghed for vores kunder.

SIEMENS

Vi arbejder tæt sammen med leverandører af kvalitetsprodukter inden for el- og automation. AB Electric har bl.a. et langvarigt samarbejde med SIEMENS, der er en af verdens førerne producenter af PLC systemer, servo motorer, frekvensomformere og HMI paneler. AB Electric er certificeret SIEMENS solutions partner, hvilket betyder at vi har adgang til den nyeste teknologi, uddannelse og support fra SIEMENS.

COGNEX

Derudover har vi også et langt og tæt samarbejde med Cognex, der er en global virksomhed, der leverer vision systemer, vision software, vision sensorer og overflade kontrolsystemer. Sammen anses vi for at være en autoriseret systemintegrator. Dette ses blandt andet på at vi er deres PSI partner, der betyder at vi er specialister i at samle komponentdelssystemer. Derudover er vi også Cognex LPI partner, som er at vi skaber logistiske løsninger, der optimere forsyningskæder.

Andre partner

AB Electric A/S har også et godt samarbejde med andre leverandører som Rockwell Automation, Venti og Aubo Robotics. Disse leverendører leverer forskellige komponenter og løsninger til AB Electrics projekter, såsom robotanlæg, netværk, styretavler og procesoptimering. Vi vælger altid de bedste produkter til den enkelte opgave og sørger for at have tæt dialog med leverandørerne om kvalitet, leveringstid og pris.

Derudover har vi også et godt samarbejde med andre samarbejdspartner, der supplere virksomhedens kompetencer og ydelser. Et eksempel på dette er Din Elmand, der er en del af AB Electric siden 2018. Din Elmand tager hånd om vores private kunder og tilbyder el-service, belysning, varmepumper og solceller.

Professionel business partner

AB Electric er en pålidelig og professionel business partner, der stræber efter at levere de bedste løsningerne, som er tilpasset vores kunders behov. Vi har en høj grad af fleksibilitet, innovation og problemløsning. AB Electric har en flad organisationsstruktur, hvor alle medarbejder har stor indflydelse på projekterne. Vi er en virksomhed, der har fremtiden i øjnene og investere løbende i udviklingen af nye produkter og services, som kan imødekomme vores kunders behov og forventninger.

AB Electric er en virksomhed, der værdsætter sine leverandører og samarbejdspartnere. Vi har et godt og tillidsfuldt forhold til dem og ser dem, som en del af vores team. Vi tror på at et ordentligt og godt samarbejde er nøglen til succes.

 

Se andre partner herunder

VI ER DEN ANSVARLIGE PARTNER

Vi yder vores bedste for at være værdiskabende i samarbejdet inden for automation, el, service og energiteknik. Vores evner om at skabe og rådgive om den bedste løsning, kommer fra at vi hele tiden forsøger at udvikle vores kompetencer og erfaringer.

AB Electric gør meget ud af at være en attraktiv samarbejdspartner, der tager hånd om produkterne og har målet om at levere et ordentligt produkt til vores kunder. Vores medarbejder er opdateret i forbindelse med den nyeste teknologi og har muligheden at videreuddanne sig under AB Akademi. AB Electric er en partner, som ønsker at skabe tryghed og tillid blandt kollegaer, samarbejdspartner og kunder. For at en relation skal vare mellem disse, kræver det at vi har tillid, respekt og er ordentlige. Mere om dette kan du læse lige her.