Driftsoptimering

Vi løser enhver opgave i totalentrepriser eller som underleverandør

Vi er specialister inden for følgende driftsoptimeringsopgaver i industrien:

Energioptimering

Vi tilbyder energioptimering af maskiner og anlæg og kan hjælpe dig med at eliminere spildenergi og skabe store besparelser på både el-regning og klimakonto.

Solcelleanlæg

Vi installerer, tester og yder service på solcelleanlæg. Med mange års erfaring på området kan vi sikre, at dit solcelleanlæg altid leverer maksimalt udbytte.

LED belysning

LED lys er et godt eksempel på at kvalitet betaler sig. Med ordentlig LED belysning vil man nemlig kunne opnå op til 80 % besparelse på el-regningen.

Varmepumper

Varmepumper er en billig opvarmningsform, der er langt mere skånsom for miljøet end olie-, gas- og elvarme. I AB Electric forhandler vi Panasonic varmepumper, som er nogle af de bedste på markedet. Vi udfører både installation og efterfølgende service.

Ventilationsanlæg

Ventilationsanlæg er ofte store energislugere. Vi kan hjælpe med at minimere energiforbruget ved at udskifte gamle motorer og anlæg eller ved at installere varmegenvinding, bedre styring og overvågning.

Lækagesøgning

Vidste du, at 1 mm utæthed i et trykluftsanlæg koster ca. 3.000 kroner årligt? Vi udfører søgninger med ultralyd og reparerer utætheder, som typisk ikke opdages under normal drift og service.

Vi står klar med assistance, råd og vejledning til dit næste energiprojekt

Kontakt Lars for et tilbud eller en uforpligtende snak om hvilke løsninger, der kan fungere for din virksomhed.