• Vil du med på holdet?

    Vi er altid på udkig efter passionerede og talentfulde medarbejdere.

    Se hvilke ledige stillinger vi tilbyder lige nu og læs mere om hvordan, det er at arbejde hos AB Electric.

EN ARBEJDSPLADS MED HØJT TIL LOFTET

At arbejde hos AB Electric er udviklende, udfordrende, sjovt og giver frihed til ansvar

Hos AB Electric sætter vi de gode gamle dyder højt og møder hinanden i øjenhøjde. Der er ikke langt fra direktør til fejedreng, og vi hjælper hinanden med at nå det fælles mål – nemlig at give kunden de bedste løsninger og den højest mulige kvalitet.

Vi er stolte af vores medarbejdere og tror på at udvikling, god stemning og et godt socialt sammenhold skaber et bedre arbejdsmiljø. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde bl.a. kurser, pension, sundhedsforsikring, løbende personalearrangementer, hvor vi lærer hinanden bedre at kende, og en ledelse, der er til at tale med.

Vi søger lærlinge fra januar 2020!

Drømmer du om at blive elektriker, og vil du gerne i lære hos os? Så er det allerede nu, du skal søge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ingen ledige stillinger

Vi har desværre på nuværende tidspunkt ingen ledige stillinger for teknikere, automationsingeniører eller elektrikere, men du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Job hos AB Electric

Læs mere om hvordan, det er at være tekniker, automationsingeniør, elektriker eller lærling hos AB Electric:

Hvem er vi?

Vi er en moderne virksomhed, der arbejder på at blive større og dygtigere indenfor vores branche ved at tilbyde helhedsløsninger til industrien og høj service og kvalitet til vores private kunder.

Vi vil udvikling, både hos vores kunder og blandt vores medarbejdere!

AB Electric har eksisteret siden 1980, og vi har fokus på både gode standard ydelser og udvikling ift. vores tekniske afdeling. Senest har vi i et strategisk samarbejde med Ferrum udviklet software til en pallescanner til Carlsberg. Vi kan tage hurtige beslutninger, selv have stor indflydelse på vores hverdag og dermed være med til at gøre en mærkbar forskel.

I AB Electric er der frihed under ansvar. Jeg planlægger selv min arbejdsdag og det er mig, der har ansvaret for løsningen ved kunden. Plus det er fedt med de mange forskellige typer opgaver, der er.

Steen, Elektriker

I AB Electric får man prøvet kræfter med mange forskellige aspekter af elektrikerverdenen. Og man får udfordret sig selv på den faglige viden.

Louise, Elektrikerlærling
Jeg syntes, det er super fedt at været voksenlærling ved AB Electric, fordi man har mulighed for at komme til at arbejde med lige det, man ønsker, hvad enten det er service, industri, programmering, tavlebyg, og mange andre små niche specialiteter.
Hvis man vil have nye udfordringer, behøver man ikke skifte arbejdsplads, da vi har de fleste opgaver i huset allerede.
Lasse, Elektrikerlærling

Verdensklasse kollegaer!

Djonni, Elektriker