Vi er specialister inden for følgende installationsopgaver i industrien:

Maskininstallation

Vi er på hjemmebane, når det handler om installation af maskinanlæg og sætter en dyd i at levere kvalitetsløsninger, der lever op til alle kundens ønsker.

Vi leverer til både store og små anlæg i hele verden.

Bygnings installationer

Vi udfører installationer ved byggeri for både private, erhverv og i det offentlige.

Hvad end projektet står på ombygning, udvidelser eller nybygning, så er vi klar til at hjælpe med alle el-installationer.

Belysningsanlæg

Vi er altid klar til at rykke ud når der bl.a. skal udskiftes lysrør i hallen og når installationer skal udvides eller energioptimeres.

Vi har desuden udviklet vores eget intelligente lysstyringssystem, der gør det nemt at regulere lys-niveauet i forhold til forskellige brugere og behov.

Intelligente installationer

Vi installerer komplette intelligente el-løsninger, der samler styring og kontrol af funktioner som lys, varme, solafskærmning og alarmer i ét enkelt og brugervenligt system.

Fremtidssikre løsninger, der gør hverdagen lettere og sikrer et komfortabelt indemiljø.

Videoovervågning

Vi leverer og installerer brugervenlig videoovervågning til bl.a. boliger, lagre, parkeringspladser og tekniske installationer.

Systemerne sammensættes så de passer præcist til de konkrete opgaver og leveres som komplette løsninger.

Vi garanterer god kvalitet, ordentlig service og pålidelig assistance

Belysningsanlæg, der løser opgaven og mere til

Hos AB Electric har vi stor erfaring med belysningsanlæg og har blandt andet udviklet vores helt eget brugervenlige lysstyringssystem, der med stor fordel kan anvendes i f.eks. sportshaller, skoler og institutioner. Nogle bygninger kan nemlig have skiftende behov for belysning på forskellige tidspunkter af dagen. Derfor har vi udviklet en løsning, der gør det muligt at regulere lys-niveauet så det passer til det konkrete behov.

Med et lysstyringssystem fra AB Electric får man derfor ikke blot en optimal belysning, der forbedrer indeklimaet, man minimerer også både energispild og strømforbrug.

Styring af lysanlæg i Parkhallen i Kolding (Video)

I sportshaller bruges der ofte langt mere lys og strøm, end der behøves, da forskellige sportsgrene har forskellige behov for belysning.

Vi er derfor utroligt stolte af projektet, vi har udført for Parkhallen i Kolding, som nu let og automatisk kan styre lyset, så det passer til de forskellige sportsgrene, der bruger hallen.

Se mere om projektet i videoen:

Få styr på alle installationer i ét intelligent styringssystem

Butikscentre, institutioner og virksomheder har typisk hyppig udskiftning af inventar og indretning. Her kræves en fremtidssikret løsning, der løbende kan imødekomme ønsker om ændringer i belysning og funktioner i installationen.

Hos AB Electric leverer vi komplette, fremtidssikre løsninger, der samler styringen af alle installationer, så det altid er let og ligetil at overvåge og styre ting som lys, varme, alarmer og solafskærmning.

Vi gør oftest brug af systemer som Smarthouse og KNX.

Smarthouse – gør din hverdag enklere

Med en smart-house løsning får du markedets mest komplette intelligente el-installation. Smart-house er en verden af innovative løsninger, som gør din hverdag enklere, og giver glæden af et komfortabelt indemiljø.

Komfort, sikkerhed, kontrol, fleksibilitet og brugervenlighed er nøgleelementer i det intelligente system, som gør, at du let kan tilpasse dit hjem eller dine lokaler til dine ønsker og behov.

KNX – et intelligent installationssystem

KNX er et intelligent installationssystem, som opfylder de højeste krav til applikationer inden for moderne bygningsstyring i boliger, industrivirksomheder og kontorer. Systemet er både fremtids- og udvidelsessikret, idet der er mere end 150 forskellige producenter på verdensplan, der udvikler og producerer komponenter til KNX-systemet.

Med et integreret KNX-system imødekommer bygningsinstallationerne dermed tidens og specielt fremtidens, krav til en optimal udnyttelse af lys-, varme- og ventilationsanlæg, hvilket både kan mærkes på pengepung og miljø.

Vi står klar med assistance, råd og vejledning til dit næste installationsprojekt

Rune Wagnersen

Afdelingschef Installation

Kontakt Rune for et tilbud eller en uforpligtende snak om hvilke løsninger, der kan fungere for din virksomhed

E-mail: rw@ab-electric.dk

Mobil: (+45) 20 16 86 63