You are currently viewing AB Electric A/S har ansat en erfaren herre

AB Electric A/S har ansat en erfaren herre

  • Post published:12/01/2021

Bo Landry er den nye mand i klassen, i en nyoprettet stilling, i en ny afdeling. Safety er det nye hos AB Electric i Kolding og skal fremover give større tryghed hos nuværende kunder og skabe nye partnerskaber.

– I fremtiden skal jeg både sælge og implementere CE-mærkninger hos kunderne. Det er en proces, hvor vi går maskiner og hele anlæg igennem, udarbejder risikovurderinger, laver nødvendig dokumentation og dernæst CE-mærkning.  Altså i den helt korte udgave, forklarer Bo Landry mens han storsmiler og indrømmer, at korte historier slet ikke er hans stil. Det her lyder måske lidt tørt, men for de medarbejdere, som betjener maskinerne dagligt, er det væsentligt med størst mulig fleksibilitet i produktionens maskinanlæg. Vi kalder det også for produktionstilpasset maskinsikkerhed og det giver god mening, mener Bo.

Netop sikkerhed og fleksibilitet er noget, som de øverst ansvarlige i produktionsvirksomhederne har økonomisk fokus på. Det må ikke blive dyrt og besværligt at følge sikkerhedsreglerne og det må ikke koste i produktionsnedgang.

– Det kan faktisk sammenlignes med en forsikring. Vi gider ikke tænke på det, vi vil helst ikke betale til det, men tør heller ikke lade være, hvis nu uheldet er ude. Sådan er det også med maskinsikkerheden i produktionen. Hvis der skulle ske et uheld, kan det ruinere en sund virksomhed, fortæller Bo, som synes det hurtigt kan få en drejning af trusselsbilleder og han vil hellere se opgaverne som tryghedsskabende for kunderne.

Rådgivning inden for sikkerhedsproblematikker og design af maskinsikkerhed bliver en stor del af Bos daglige arbejde i den nye afdeling, og med hans store erfaring i sikkerhedsløsninger og et solidt kendskab til hele automationsbranchen, glæder han sig til at komme i gang med de mange opgaver, som venter hos AB Electric A/S.

– Vi glæder os til at få udbredt kendskabet til Bo og hans kvalifikationer blandt vores kunder og håber på sigt, også at kunne tiltrække nye kunder og partnere. Vi har nu stor kapacitet og en stor mængde specialviden og det kommer os alle til gode, slutter direktør Rune Wagnersen, AB Electric A/S.