• AB Electric sætter lys på 24.000 m2

AB Electric har netop afsluttet installationen af belysning på en ny 24.000 m2 lagerplads hos Isover i Vamdrup.

Installation og projektering af hele projektet er koordineret af vores afdelingschef Lars Ludvig.

”Et belysningsprojekt af denne størrelse er en spændende udfordring. Der er mange faktorer, der skal tages hensyn til, når lyset skal komme fra 18 meter høje, fritstående master.

Påvirkningen af vinden er blot et af mange. Den stiller store krav til dimensionering af master og fundamenter. Hver mast har en toplast på ca. 200 kg, og det kombineret med højden på masterne, har betydet at der er benyttet 3 m3 beton til hvert fundament.

“Der skal samtidig også tages hensyn til lynnedslag i masterne. De er lavet af metal og står frit på en åben plads, så der vil altid være en risiko for, at et lyn slår ned. Derfor er en korrekt dimensionering af lyn- og transientbeskyttelse vigtig. Og udover lynafledere på masterne, inkluderer det også et jordingsanlæg, som forbinder master og fundamenter” – forklarer Lars.

Det korrekte lys er selvsagt en vigtig faktor. Og det bliver leveret af 25 stk. 800W LED projektører med et samlet lysudbytte på mere end 2,6 millioner lumen og en middel belysning på 50 lux på hele pladsen.

AB Electric holder øje med værdierne!

Leif har – ud over de første år som patruljebetjent og efterforsker i kriminalpolitiet - arbejdet 22 år som kriminaltekniker i Nationalt Kriminalteknisk Center med ansvar for politiets dokumentation med foto, video, 360 grader, 3D-opmåling og droneoptagelser af gerningssteder i større kriminalsager samt analyse og billedforbedring af sikret overvågningsvideo fra drabssager til sammenligning og identifikation af gerningsmænd, køretøjer og beklædning.

AB Electric sætter lys på 24.000 m2

AB Electric har netop afsluttet installationen af belysning på en ny 24.000 m2 lagerplads hos Isover i Vamdrup. Installation og projektering af hele projektet er koordineret af vores afdelingschef Lars Ludvig.

Hygge i højsædet på fynsk vandkantshotel

Hotel- og konferencecenteret Comwell Kongebrogaarden har fået ny belysning i forbindelse med en omfattende renovering. Pejlemærket har været nem mulighed for at skabe stemning.

Generationerne skifter i AB Electric

I takt med at årstiderne skifter fra forår til sommer, går AB Electric nu også nye tider i møde. Firmaet gennemgår nemlig nu sit 2. generationsskifte efter Administrerende Direktør, Arne Holm, overtog ansvaret for 18 gode år siden. 18 år, der har været kendetegnet ved både ned- og opture, en finanskrise og dens efterdønninger, og en ordentlig portion vækst, specialisering og udvikling. En udvikling, der endda har resulteret i, at AB Electric nu er rykket ind i nye, rummelige omgivelser på Birkedam 10L i Kolding.