You are currently viewing Generationerne skifter i AB Electric

Generationerne skifter i AB Electric

  • Post published:12/06/2019

Et nyt kapitel begynder i helt nye omgivelser

I takt med at årstiderne skifter fra forår til sommer, går AB Electric nu også nye tider i møde. Firmaet gennemgår nemlig nu sit 2. generationsskifte pr. 1 juni 2019 efter Administrerende Direktør, Arne Holm, overtog ansvaret for 18 gode år siden. 18 år, der har været kendetegnet ved både ned- og opture, en finanskrise og dens efterdønninger, og en ordentlig portion vækst, specialisering og udvikling. En udvikling, der endda har resulteret i, at AB Electric nu er rykket ind i nye, rummelige omgivelser på Birkedam 10L i Kolding.

Arne fortsætter som en del af AB Electric, hvor han vil gøre det, han gør bedst, nemlig at snakke med vores fantastiske kunder og samarbejdspartnere i funktion af sælger, mens Rune Wagnersen overtager posten som Administrerende Direktør.

Vi glæder os til at se, hvad generationsskiftet byder af nye eventyr for AB Electric.

Pressemeddelelse – Juni 2019 – AB Electric A/S

Efter at have stået i spidsen for El- & Automationsvirksomheden AB Electric A/S i Kolding gennem de sidste 18 år, har Administrerende Direktør Arne Holm valgt at give stafetten videre til Kate Skovdal Sørensen, Frank Jørgensen og Rune Wagnersen. De 3 har været en del af ejerkredsen siden 2014.

Vi startede et generationsskifte tilbage i 2014, som vi nu har gennemført 100 %. Jeg har fuld tiltro til, at den nye ejerkreds kan videreføre AB Electric og den ånd, der gør firmaet til en fantastisk arbejdsplads, udtaler Arne Holm.

AB Electric A/S har gennem den seneste årrække vækstet markant og er derfor også flyttet til et nyt og større domicil på Birkedam 10L i Kolding pr. 3. juni 2019.

Vi er kommet tættere på en del af vores gode kunder, og de nye lokaler, tæt på de store indfaldsveje i Kolding, gør, at vi bliver en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for kunder og endnu mere synlig for vores nuværende og kommende medarbejdere. Flytningen til det nye domicil gav en naturlig anledning til at give stafetten videre og give de ”unge” lidt plads, fortsætter Arne Holm.

Rune Wagnersen bliver indsat som Administrerende Direktør pr. 5 juni 2019. Kate Skovdal Sørensen fortsætter i sin nuværende stilling som Økonomichef og Frank Jørgensen i sin nuværende stilling som Projektchef for Automationsafdelingen. Arne Holm fortsætter efter en kort orlov med salg.

I en udtalelse fra Rune Wagnersen lyder det:

Jeg er utrolig stolt og taknemmelig over at få muligheden for at videreføre den udvikling, virksomheden har været igennem de seneste år. Vi har en masse utroligt dygtige, engagerede og loyale medarbejdere, som jeg ser rigtig meget frem til at stå i spidsen for. Vi har en spændende virksomhed, med masser af potentiale, der vil udvikle sig meget i de kommende år – i samarbejde med vores kunder og medarbejdere.

AB Electric beskæftiger i dag ca. 55 medarbejdere fordelt på elektrikere, lærlinge, teknikere og administrativt personale.

Generationsskiftet markeres ved en reception fredag den 16. august 2019.

Nærmere oplysninger: Kontakt Rune Wagnersen på rw@ab-electric.dk eller 20168663.